Grafisch ontwerp

Heeft u een ontwerp nodig voor uw drukwerk zoals brochures, folders, visitekaartjes of posters? Wilt u uw (bedrijfs)website een nieuw jasje geven? Dan bent u bij Tieske.com aan het juiste adres. Op basis van uw wensen wordt een conceptontwerp gemaakt specifiek voor uw product. Hierbij beschikt Tieske.com over een groot arsenaal lettertypen in eigendom om het ontwerp te kunnen voorzien van een unieke look. Met behulp van professionele software waaronder Adobe CS5.5 wordt het concept uitgewerkt tot een druk-gereed product, of omgezet naar een inzetbare website.

Typografie

Voor het ontwerp van uw product beschikken wij over een groot arsenaal lettertypen in eigendom. Een unieke letter kan nèt die unieke look aan het ontwerp geven dat uw klant over de streep trekt! Wist u bijvoorbeeld dat teksten in boeken en kranten vaak met schreef worden gedrukt en op een beeldscherm juist zonder schreef? Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuzes.

Fotografie

Heeft u beeldmateriaal nodig bij het gewenste ontwerp? Wilt u foto's laten maken om die flyer net dat extra beetje kracht bij te zetten? Fotografie is een vak apart, daarom helpen wij u graag bij het maken van de juiste foto's. Tieske.com beschikt over professionele camera's en ondersteunende middelen om de juiste foto te kunnen maken. Wellicht vereist uw product een specifiekere aanpak, dan helpen wij u graag met het zoeken naar de juiste fotograaf.

Software

Om een grafisch ontwerp gereed te maken voor inzet op drukwerk of in websites is solide ondersteunende software nodig. Tieske.com beschikt over professionele hard- en software waaronder tekentablets van Wacom en de grafische software uit de Adobe CS5.5 reeks waaronder Photoshop, InDesign, Illustrator, Acrobat PRO en Dreamweaver. Met deze solide ondersteuning zijn wij u graag van dienst!

Grafische vormgeving

Heeft u zelf een idee voor een ontwerp, maar beschikt u niet over de vaardigheden of hulpmiddelen om het idee om te zetten naar een hoogwaardig bestand gereed voor toepassing in drukwerk of web? Wij zijn u graag van dienst om geheel naar uw wens invulling te geven aan de digitale vormgeving van uw idee.