Over Tieske.com

Tieske.com bestaat sinds 2011, en is voor mij mijn creatieve uitlaatklep. Sinds 2013 is Tieske.com gevestigd in 's-Hertogenbosch. In dit zelfde jaar ben ik afgestudeerd in de richting Communicatie en Multimedia Design (Informatie en Communicatie Academie (ICA) aan de HAN in Arnhem). Binnen deze studie heb ik veel geleerd over het ontwerpen voor verschillende media, zowel online als offline en altijd denkend vanuit doelen, doelgroepen, boodschappen en concepten. Hierbij opgeteld een flink aantal jaren doorploeteren, schrijven, schrappen, proberen en experimenteren, werken voor klanten en voor mezelf, heb ik inmiddels een zeer goed fundament aan kennis opgebouwd om u van dienst te kunnen zijn met uw wensen.

Naast mijn eigen werkzaamheden op het gebied van drukwerk, grafische vormgeving en webdesign, werk ik samen met collega's uit het zelfde vakgebied om zo goed mogelijk op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van social media, webdesign en offline en online communicatie.

Bent u opzoek naar een grafisch vormgever, wilt u een ontwerp laten maken voor een logo, een nieuwe huisstijl of een nieuwe website? Bent u op zoek naar visitekaartjes, posters, folders, banners, vlaggen, of misschien wel kleding met uw eigen opdruk? Neem gerust contact op, en ik informeer u graag naar de mogelijkheden die ik u kan bieden.

Matthijs Rekers

matthijs_grey