.
 • mobiele websites

  mobiele websites

  Uw website perfect weergegeven op de nieuwe generatie smartphones? Vraag naar de mogelijkheden die Tieske.com biedt!

 • Uw eigen logo en huisstijl

  Uw eigen logo en huisstijl

  Ontwerp samen met Tieske.com een perfect passende huisstijl en logo

 • browser vriendelijke websites

  browser vriendelijke websites

  de websites van Tieske.com zijn geoptimaliseerd voor de nieuwste versies van Firefox, Opera, Chrome, Internet explorer en Safari

 • diverse programmeertalen

  diverse programmeertalen

  Tieske.com werkt met programmeertalen die het onmogelijke mogelijk maken...

 • webdesign op maat

  webdesign op maat

  Een website die naadloos aansluit bij uw bedrijfsstijl en visie. Volgens uw eigen huisstijl, naar eigen ontwerp of ontworpen door Tieske.com.

 • visitekaartjes

  visitekaartjes

  500 luxe kaartjes al vanaf € 45,- incl btw!

 • optimalisatie

  optimalisatie

  Zoekmachine optimalisatie, waarom u wel gevonden wordt en uw concurrenten niet.

 • social media integratie

  social media integratie

  uw facebook, twitter of linkedIn account gekoppeld aan uw website? Tieske.com maakt het mogelijk!

 • drukwerk op maat

  drukwerk op maat

  briefpapier, posters, magazines, banners, Tieske.com levert kwaliteitsdrukwerk voor betaalbare prijzen!

 • webwinkel integratie

  webwinkel integratie

  Uw eigen webshop? Tieske.com maakt een internet winkel mogelijk, of u nu 5 of 5000 artikelen wilt verkopen.

U kunt bij Tieske.com terecht voor al uw unieke grafische ontwerpen. Tieske.com werkt samen met grafisch ontwerpers, 3D tekenaars, grafisch tekenaars, en heeft voor specifieke projecten ook sterke banden met enkele kunstenaars. Of het nu gaat om een logo, een complete huisstijl of een internetadvertentie, u bent bij Tieske.com aan het juiste adres!
Schoonheidssalon Le Jardin wenste een eenvoudig logo, bestaande uit enkel tekst. Er is hierbij gekozen voor een lettertype uit een collectie unieke lettertypen.
Een goed logo vertelt in één klap wat uw primaire bedrijfsactiviteit is, of wie u bent. Zo is Le Jardin een schoonheidssalon te midden van een prachtige tuin.

For Your Dog heeft een bedrijfslogo naar ontwerp van Tieske.com, met een horizontaal gespiegelde 4 als vervanging voor 'for'. Hiermee krijgt de naam direct een unieke uitstraling wat ervoor zorgt dat uw klanten juist uw naam blijven onthouden. Het logo komt overal terug, van website tot briefpapier, van visitekaart tot autobestickering.

Tieske.com regelt niet alleen een logo, maar desgewenst ook een volledige huisstijl. In het geval van Ladybird Games is de huissstijl volledig aangepast aan de eerste game van het bedrijf, gemaakt in western stijl. De gebruikte lettertypen op de site zijn vanuit een unieke verzameling lettertypen. De achtergrond afbeeldingen zijn speciaal gemaakt.
Voor 4YourDog is naast een logo ook een volledige huisstijl ontworpen. Het gaat hierbij om onder andere briefpapier, envelop bedrukking, visitekaartje, website, e-mail vormgeving, autoreclame en reclame folders. Door deze unieke uitstraling bent u direct herkenbaar voor uw klanten.
Vind u een standaard emails ook maar flets en saai? Tieske.com maakt van al uw e-mails een waar kunstwerk. Volledig in huisstijl, geschreven in HTML en CSS hoeft u nooit meer een standaard text-emailtje te versturen. Zet uw huisstijl voort in uw digitale communicatie, en zorg voor herkenbaarheid. U wilt toch ook niet dat uw e-mails in de SPAM-folder van uw klant terecht komen?
Visitekaartjes kunnen niet alleen speciaal voor u ontworpen worden, maar ook gedrukt. Bij Tieske.com is het mogelijk om door middel van offset druk kaartjes te laten drukken op bijvoorbeeld PVC (zoals een bankpasje), of zelfs op transparant plastic. Met Tieske.com hebt u alle mogelijkheden in huis om iets unieks te maken.
Natuurlijk kunnen wij ook drukken op allerlei soorten papier. Ook afwerkingsmogelijkheden als pregen, rondhoeken en lakken behoren tot de mogelijkheden. Gebruik het contactformulier om meer informatie of om geheel vrijblijvend een offerte aan te vragen

Of het nu gaat om een volledig opgemaakte e-mail, met kleuren, lettertypen, hyperlinks en achtergrondafbeeldingen, of om een enkele afbeeldingsheader, u bent bij Tieske.com aan het juiste adres.

 

Een grafisch ontwerp niet zomaar even snel iets op papier zetten. Vaak gaat er een hoop communicatie met de klant aan vooraf. Wat zijn uw wensen, hoe kijkt u tegen uw bedrijf aan, hoe kijken uw klanten tegen uw bedrijf aan, welke doelgroep wilt u aanspreken, wat voor kenmerken vind u aantrekkelijk in een huisstijl, en wat niet. Vele vragen die aanbod komen bij een ontwerp.

 

U kunt bij ons terecht voor onder andere:

 

 • Logo ontwerp
 • Grafisch website ontwerp
 • Briefpapier ontwerp
 • Visitekaart ontwerp
 • Factuur ontwerp
 • HTML e-mails
 • Tekst ontwerp
 • Bijzondere lettertypen
 • website-knoppen
 • Autoreclame ontwerp

 

Daarnaast kunt u natuurlijk altijd vrijblijvend informeren naar mogelijkheden die wij bieden voor uw bedrijf. Elke klant heeft bij Tieske.com een unieke benadering. Elk bedrijf is immers uniek.