Voorwaarden WordPress website aanbieding

  Voor onze aanbieding met een WordPress website voor € 275,- gelden een aantal voorwaarden, te weten:

Hosting:

Hosting is voor de duur van 1 jaar na opleveren van de website gratis indien hosting wordt afgenomen bij Tieske.com. Na dit jaar zijn de kosten voor een standaard hostingpakket € 72,50 per jaar inclusief een gratis NL domein. Voor meer informatie zie onze hosting pagina.
Het koppelen van een bestaande domeinnaam naar de hosting bij Tieske.com is gratis bij afname van deze aanbieding. Wilt u de website zelf hosten, dan kan dat natuurlijk. Wel vervalt dan deze aanbieding.

Domeinnaam:

Heeft u nog geen NL domeinnaam voor uw nieuwe website, dan betalen wij deze voor u het eerste jaar. Neemt u ook uw hosting af bij Tieske.com, dan blijft uw NL domein zelfs gratis zolang uw hostingcontract voortduurt. Heeft u reeds een bestaande NL domeinnaam, dan vervalt deze aanbieding.

Premium template:

Tieske.com biedt u de keuze uit minimaal 3 Premium WordPress templates, geselecteerd aan de hand van uw bedrijfsprofiel of persoonlijke voorkeur. Totdat u een definitieve keuze heeft gemaakt bent u niet tot afname verplicht. Laat u verassen door de mogelijkheden! De werking van de template kan voorafgaand aan het implementeren, online worden bekenen. 

Content:

Uw huidige webcontent zal door Tieske.com overgenomen worden voor zover gewenst naar uw nieuwe website tot een maximum van 30 afbeeldingen en 6 pagina's. Overige content, en nieuw aan te leveren content wordt enkel in overleg en op basis van redelijkheid door Tieske.com geplaatst.
Vraag gerust naar de mogelijkheden die wij hebben om teksten te schrijven of te redigeren!

Beeldmateriaal:

Het aanleveren van fotomateriaal, filmmateriaal en logo's, en de kwaliteit waarin deze worden aangeleverd, is voor verantwoording van u als opdrachtgever. Tieske.com kan u assisteren bij het maken of retoucheren van de juiste foto's of het ontwikkelen of aanpassen van een logo.
De kosten voor het maken van (bedrijfs)foto's zijn € 50,- incl BTW voor de duur van maximaal 1 uur op locatie in Den Bosch, inclusief het digitaal aanleveren van alle onbewerkte gemaakte foto's. Kosten voor het nabewerken van door Tieske.com gemaakte originelen, voor plaatsen op de website of voor gebruik in andere gewenste doeleinden bedragen € 12,- per foto.
Het aanpassen of opwaarderen van een bestaand logo kost € 105,- inclusief BTW, het ontwikkelen van een compleet nieuw logo slechts € 240,-!

Website demo's:

Op deze pagina zijn een aantal demo websites te zien voor de WordPress website aanbieding. Laat ons weten of er een site tussen zit die u aanspreekt!